Visul unei nopti de vara in premiera la Teatrul Gong E-mail
Visul unei nopti de vara Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu prezintă, în premieră, piesa lui William Shakespeare, „Visul unei nopţi de vară”, în adaptarea lui Bogdan Drăgulescu. Un spectacol mixt, cu actori şi păpuşi, pentru publiul tânăr, după cum spun realizatorii.

Spectacolul va fi prezentat publicului sibian în avatpremieră sâmbătă, 11 iulie, de la ora 19 şi, în premieră, duminică, 12 iulie, de la ora 11. Potrivit regizorului Bogdan Drăgulescu, „Visul unei nopţi de vară” este un spectacol care se adaptează foarte bine Teatrului Gong din Sibiu şi atmosferei oraşului. „Spectacolul se adresează unui public tânăr, de la 7-8 ani şi va fi un spectacol mixt, cu actori şi păpuşi, care cred că va plăcea tuturor copiilor şi tinerilor, indiferent de vârstă. Este o poveste cu farmec şi fermecătoare şi veche”, a spus Bogdan Drăgulescu.
Pe scenă se vor afla nouă mânuitori de păpuşi şi şapte păpuşi vor avea rolul principal. De asemenea, pe scenă vor apărea şi trei păpuşi supradimensionate, alături de animăluţe şi multe alte personaje fantastice, toate create special pentru acest spectacol.

Piesa de teatru este, potrivit directorului teatrului sibian, Mihaela Grigoraş, una dintre cele mai scumpe producţii ale instituţiei. „Spectacolul a costat de patru ori mai mult decât un spectacol obişnuit. Este foarte greu de realizat şi suntem mândri că acest spectacol va fi pus în scenă la Teatrul Gong”, a spus Mihaela Grigoraş.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav