Voleibalistele pierd strans meciul cu Focsaniul E-mail
meci volei pierdut Voleibalistele echipei CSM-CSŞ Terezianum Sibiu au pierdut la limită meciul disputat împotriva echipei CSM Focşani.

Sibiencele au reuşit să câştige seturile doi şi patru iar setul trei l-au pierdut la diferenţă minimă, 25-23. Penultimul set a fost câştigat detaşat, la o diferenţă de 13 puncte însă ultimul set a întors scorul final al partidei. Cu 23 de puncte, echipa sibiană rămâne tot pe locul 10 în timp ce Focşaniul ocupă ultimul loc al diviziei, cu 20 de puncte. Etapa următoare sibiencele joacă acasă cu ocupanta locului I al primei divizii, CSU Metal Galaţi. Componenţa echipei CSM-CSŞ TEREZIANUM SIBIU în ordinea numerelor de pe tricou: 1 Niculcea Andreea, 2 Viloiu Denisa, 3 Constantinescu Raluca, 4 Scheau Ana-Maria, 5 Canea Ionela, 6 Antonie Daria, 7 Călinoiu Bianca, 8 Dancu Lorena, 10 Marian Sorina, 11 Moga Denisa, 12 Ţiţonea Nicoleta, 14 Dancu Gabriela.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav