Voluntarii cheama sibienii la curatenia de toamna in cartiere E-mail
curatenie de toamna Grupul de iniţiativă Ecostart începe o campanie de curăţare a zonelor verzi din cartierele sibiene. “Prima curăţenie de toamnă”, la care poate participa oricine, are loc sâmbătă, 10 octombrie, între orele 9:30-13:00, pe Aleea Streiu, nr. 1A.

Locatarii de pe Aleea Streiu, care îşi doresc o zonă mai curată, sunt aşteptaţi sâmbătă dimineaţa, la curăţenia de toamnă. Nu e nevoie decât de câteva unelte pentru fiecare grup de 10-15 oameni, de mănuşi, saci menajeri şi chef de muncă. La acţiune vor participa membrii voluntari ai Ecostart, dar, mai ales, sunt aşteptaţi locatarii din zonele Sibiului care urmează a fi curăţate.

“Acţiunea din zona Aleea Streiu face parte dintr-o serie care urmează a avea loc în mai multe cartiere sibiene, cartiere unde locuiesc voluntarii Ecostart. Voluntarii îi îndeamnă pe toţi sibienii să iasă la curăţenie şi nu să aştepte venirea câtorva voluntari pentru a le face curăţenie în propria «ogradă»”, explică Diana Popescu, reprezentanta Ecostart. În cazul în care vremea este potrivnică, acţiunea din zona Aleea Streiu va fi amânată pentru sâmbăta următoare, 17 octombrie, la aceeaşi oră, 9:30. Dacă sibienii se vor implica, campania va dura mai mult şi se va extinde, eventual, şi în primăvara anului viitor.

Ecostart este un grup de iniţiativă format din sibieni voluntari, care nu sunt constituiţi sub nicio formă juridică, nu sunt afiliaţi nici unui partid şi nu sunt finanţaţi de nicio instituţie publică sau privată.

Voluntarii cheamă sibienii la curăţenia de toamnă în cartiere

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav