Vrajitoarele vor fi spanzurate la Festivalul Medieval de la Medias E-mail
Vrajitoarele vor fi spanzurateFestivalul „Mediaş Cetate Medievală” de anul acesta se va bucura de participarea a trei trupe de cavaleri: „Ordinul Cavalerilor Cetăţilor Bârsei”, „Ordinul Cavalerilor de Mediaş” şi „ Paladini de Terra Medies”.

„Ordinul Cavalerilor Cetăţilor Bârsei” au gândit o poveste care să dureze două zile, motiv pentru care au pregătit spectacole precum „Maleus Maleficarum” şi “Spânzurarea pervertitului”.

Povestea primului spectacol „Maleus Maleficarum“ care are loc vineri, la ora 22.00, debutează astfel: curtea Ţării Bârsei este convertita de către vrăjitoarea Aradia pentru a putea pune stăpânire pe minţile bravilor cavaleri. Câţiva cad în capcana ispitei, dar ceilalţi reuşesc să o prindă pe vrăjitoarea Aradia, să o pedepsească pentru faptele ei prin biciuire, iar în urma refuzului de a se căi să fie executată.

Cel de al doilea spectacol ce va avea loc sâmbătă, la ora 22.00, „Spânzurarea pervertitului“, continuă naraţiunea astfel: odată cu moartea Aradiei, cavalerii trebuie să salveze sufletele celor pervertiţi. Aceştia sunt prinşi în urma unor confruntări cu cavalerii apărători ai credinţei şi se căiesc pentru faptele lor. Un singur cavaler refuză iertarea din partea părintelui şi atrage asupra lui o pedeapsă nenobilă, menită pentru a pedepsi hoţii şi trădătorii şi anume spânzurătoarea.

Tinerii din “Ordinul Cavalerilor de Mediaş”, cu mare pricepere în mânuirea armelor medievale, împreună cu preaiubitele lor domniţe, au hotărât să se strângă laolaltă pentru a aduce bucurie în sufletele publicului.

„Paladinii de Terra Medies” vor pune bunătatea, mila şi adevărul mai presus de toate şi vor face casă bună cu veselia, bunul simţ şi iubirea aproapelui.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav