Vreau sa raman 16 meciuri E-mail
16 meciuri Înlocuitorul lui Darnell Clavon în postul de antrenor al grupării studenţeşti sibiene susţine că şi–ar dori să conducă echipa de pe margine timp de 16 meciuri, ceea ce ar însemna ca CSU să joace finala.

Mircea Vulc, noul antrenor al echipei sibiene CSU Atlassib, a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori să rămână pe banca "galben-albaştrilor" până la ultimul meci al sezonului. Totodată, Vulc senior a exclus categoric posibilitatea de a antrena gruparea studenţească şi în ediţia viitoare de campionat. "Mai este meciul cu Piteştiul. Apoi, cinci în sferturi, ba nu, trei, că batem şi la Timişoara, 5 cu Clujul, sunt 9 până acum, şi cu 7 în finală. Revenirea înseamnă, pentru mine, 16 meciuri", a declarat Vulc senior.

Legat de decizia de a-l înlocui pe Clavon la conducerea tehnică, Mircea Vulc a mărturisit că decizia a fost luată de către Consiliul de Administraţie în cursul zile de luni. Antrenorul lui CSU Atlassib a completat că lui "Dee" i s-a propus funcţia de antrenor secund, alături de Cătălin Vulc, caz în care ar fi primit acceaşi sumă de bani, până la finalul sezonului, dar că americanul a refuzat-o. "Am făcut o analiză în Consiliul de Administraţie şi am ajuns la concluzia că echipa a jucat destul de prost, iar antrenamentele pe care le-am urmărit erau slabe. Am avut o discuţie cu "Dee". Era clar că nu se mai poate aşa.

Eu, sincer să fiu, speram chiar să fim mai sus, chiar dacă obiectivul era locul 4. Am ajuns în această situaţie, în care să ne temem pentru locul 4. Nu ascund nici faptul că au fost câţiva băieţi care au venit la mine şi mi-au cerut să fiu mai aproape de echipă. Nu se punea problema să aducem pe altcineva, pentru că nu avem bani şi era destul de dificil. Am acceptat destul de greu, pentru că eu mă rupsesem de antrenorat. Nu pot face minuni. Nu sunt Mafalda. Încercăm să jucăm mai bine şi să câştigăm ce mai avea de câştigat. (...) Eu eram director tehnic. Din păcate, "Dee" nu mai voia să facă decât ce voia el. Atunci i s-a propus să fie antrenor secund. Mi s-a cerut mie iniţial doar să mă implic mai mult în antrenamente. "Dee" a refuzat să fie antrenor secund, aşa că s-a ajuns la această situaţie. Totul s-a întâmplat foarte repede, pe nepusă masă. Nu e vorba de schimbare. Sunt împotriva schimbării antrenorilor, pentru că e cea mai mare prostie", a mai spus Mircea Vulc.

A revenit Roberson Mircea Vulc a confirmat faptul că, la Sibiu, a revenit americanul Terrance Roberson. Aflat sub contract cu CSU Atlassib, baschetbalistul întârziase la reunirea lotului, în iarnă, oficialii lui CSU comunicându-i că renunţă pentru moment la el, fără a-i fi însă reziliat contractul. "În iarnă, Roberson a întârziat. A avut şi ceva probleme medicale. Ne-am gândit să-l aducem încă de acum două săptămâni, nu are nimic comun această decizie cu cea a despărţirii de "Dee". Jucătorii s-au plâns că sunt foarte obosiţi. Este important ca, în playoff, să fie rulaţi câţi mai mulţ jucători. Eu am vrut să-l aduc mai de multă vreme, dar n-a vrut "Dee" să-l primească", a completat antrenorul grupării sibiene.

Altfel, antrenorul lui CSU Atlassib mărturiseşte că îşi doreşte să schimbe jocul echipei. "Cu Ploieştiul, jocul echipei noastre a fost foarte slab. Puteam câştiga acest meci. Ei au jucat foarte bine, noi foarte prost şi diferenţa a fost de doar 4 puncte. În primul rând, sper să pot să schimb jocul echipei. Dacă trecem cu bine de jocul de la Piteşti, avem două săptămâni să schimbăm ce trebuie", a afirmat Vulc. Acesta a mai adăugat că Darnell Clavon i-ar fi spus că vrea să plece acasă pentru că nu şi-a mai văzut de mult copiii. Vulc senior nu crede că va fi primit cu ostilitate de o parte a suporterilor. "Nu cred că au motive să mă înjure pentru că şi eu am făcut ceva pentru echipa asta", a declarat antrenorul lui CSU Atlassib

"Aceleaşi rezultate ca şi Schomers" Antrenorul echipei sibiene a mai completat că este exclus ca Peter Schomers să revină la CSU Atlassib, dar şi că rezultatele lui Clavon nu au fost sub cele ale germanului. "Ce să mai caute Schomers aici? E un capitol încheiat. El să rămână acolo, în Liban, într-un campionat cu 8 echipe. "Dee" a avut aceleaşi rezultate ca şi Schomers", a adăugat Mircea Vulc. Acesta a mai spus că are ceva probleme de ordin medical în lot înaintea meciului d ela Piteşti, din ultima etapă a sezonului regular. "Smith are entorsă, Miskovic face fizioterapie, iar Calotă va efectua mâine (n.a. astăzi) un RMN, pentru a vedea exact despre ce este vorba. Nu ştiu dacă cei 3 vor juca la Piteşti", a afirmat, în încheiere, Mircea Vulc.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav