Vreme calda pana vineri E-mail
vreme calduroasa Potrivit meteorologilor, urmează o săptămână mai caldă decât de obicei pentru această perioadă, cu temperaturi ce pot ajunge şi la 28 de grade celsius. La sfârşitul săptămânii, în schimb, se anunţă ploi.

Azi, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data si in general frumoasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari izolate pe Valea Oltului si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 28 gr.C, iar cele minime intre 9 si 13 gr.C. Marţi şi miercuri, vremea se mentine deosebit de calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa amiaza la munte unde izolat sunt conditii de averse slabe de ploaie. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari izolate la munte si pe Valea Oltului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 28 gr.C, iar cele minime intre 10 si 13 gr.C.

Joi, vremea va fi calda si usor instabila mai ales din partea a doua a intervalului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si local mai ales la munte se vor semnala averse de ploaie insotite si de descarcari electrice. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 26 gr.C, iar cele minime intre 10 si 13 gr.C. Izolat la munte se semnala ceata

De vineri, vremea va fi instabila si se va raci fata de zilele precedente. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala averse de ploaie, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina la inceputul intervalului. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 23 gr.C, iar cele minime intre 8 si 12 gr.C. La munte si izolat in rest se va semnala ceata.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav