Vremea se incalzeste E-mail
se incalzeste vremea Azi, vremea se va răci. Cerul va fi variabil. Izolat, în primele ore ale zilei, va mai ninge slab la munte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi -2 g C, iar cele minime în general între -11 şi -8 g C. Izolat, se va semnala ceaţă. Mâine, vremea se va încălzi în zonele înalte, dar rămâne mai rece în depresiuni.

Cerul se va acoperi din vest şi va deveni mai mult noros în cursul nopţii. Se vor semnala precipitaţii mixte în cursul nopţii, ninsoare la peste 1.800 m la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări până la tare la munte şi în sudul zonei. Temperaturile maxime din cursul zilei vor fi cuprinse în general între -2 şi 0 g C, iar temperaturile din cursul nopţii vor creşte uşor faţă de cele din cursul zilei şi se vor situa în general între -1 şi +3 g C.


Se va semnala izolat ceaţă. Vor fi condiţii de producere a poleiului. Miercuri, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult noros şi local va ploua; la munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări până la tare la munte şi în sudul zonei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 5 şi 8 g C, iar cele minime în general între 0 şi 3 g C. Izolat, se va semnala ceaţă. Vor fi condiţii de producere a poleiului.

Joi, vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi temporar noros şi local va ploua; la munte precipitaţiile vor fi mixte. Vremea va păstra aceleaşi aspecte până duminică, 10 ianuarie, când se va răci şi va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 1 şi 6 g C, iar cele minime în general între -3 şi 1 g C. Izolat, se va semnala ceaţă. Vor fi condiţii de producere a poleiului.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav