Weekend cu Compact si mult teatru E-mail
weekend compact Vineri e poezie şi Compact

Iubitorii artei lirice sunt aşteptaţi, de la ora 17.30, la o „Seară de poezie”, la Librăria Humanitas, de pe strada Nicolae Bălcescu 16. Vor participa actorii Teatrului Naţional Radu Stanca Laura Ilea, Ofelia Popii, Arina Ioana Trif, Codruţa Vasiu, Vlad Robaş şi Ciprian Scurtea. De la ora 17, sunteţi invitaţi la „Aforisme pentru un actor tânăr”, după Radu Stanca, la Centrul de cercetări avansate în domeniul artelor spectacolului din cadrul Facultăţii de litere şi arte. De la ora 19, se va juca, la teatru Radu Stanca, piesa „Balul”, după o idee Theatre de Campagnol, în regia lui Radu Alexandru Nica. De la aceeaşi oră, rockerii vor merge la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde veteranii de la Compact susţin concertul „Cântec pentru prieteni”.

Sâmbătă e carnaval şi teatru

Şi anul acesta, Clubul de turism montan “Amicii Munţilor” Sibiu continuă tradiţia de a sărbători venirea primăverii şi Ziua Internaţională a Femeii printr-un carnaval, destinat membrilor şi simpatizanţilor aparţinând cluburilor de turism. Participanţii costumaţi se vor întrece, sâmbătă, în diverse probe, dar şi în costumaţii care mai de care mai haioase, la Carnavalul Primăverii. Vor fi premiate cele mai inspirate măşti şi cele mai iubite de către public. Organizatorii anunţă concursuri cu tematică montană, întreceri de dans precum şi alte surprize d’ale Carnavalului. Înscrierea participanţilor începe la ora 9 dimineaţa, la Cabana Nora din Păltiniş.

De la ora 14, sunteţi invitaţi la o plimbare cu tramvaiul, spre Păltiniş. Regizorul Gavriil Pinte vă propune, în acelaşi timp, piesa „Un tramvai numit Popescu”, după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu. Faust revine, cu două reprezentaţii, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 19, la Hala Balanţa. Toate locurile au fost, însă, rezervate de ceva timp.

Luni e teatru

De la ora 19, actorii secţiei germane de la TNRS vă invită la o premieră, de la ora 19. este vorba de „Der talisman-Talismanul”, de J.N.Nestroy, în regia lui Puiu Şerban. Spectacolul are traducere în limba română.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav