Zapada de doi metri la Balea E-mail
zapada la balea Ninsoarea s-a întors astăzi, în judeţul Sibiu, în municipiu circulându-se în condiţii de iarnă, cu vizibilitate redusă, fără să fie zăpadă pe carosabil. Amatorii de sporturi de iarnă pot urca la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraşului, la Bâlea Lac, unde stratul de zăpadă măsura, vineri, 180 de centimetri.

La peste 1.800 de metri altitudine, pericolul de avalanşă este mare, de gradul patru pe o scară de la unu la cinci, conform Centrului Regional Meteorologic Transilvania. Turiştii care doresc să practice sporturile de iarnă la Bâlea sunt rugaţi să solicite informaţii şi să respecte recomandările patrulei Salvamont aflate în zonă.

Traseele turistice situate în Munţii Făgăraş, deasupra cabanelor Bărcaciu, Negoiu, Bâlea, Turnuri şi a refugiului Suru şi traseul principal de creastă din munţii Făgăraşului din judeţul Sibiu au fost închise de pe 16 decembrie 2009, ca urmare a creşterii riscului de producere a avalanşelor şi a accidentelor din cauza zăpezii, potrivit Agerpress. Salvamontiştii sibieni le recomandă turiştilor care se deplasează în zona montană să fie echipaţi specific perioadei de iarnă. În caz de urgenţă, turiştii sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav