Zilele Medicale Sibiene E-mail
zilele medicale Manifestare tradiţională înainte de Revoluţie, Zilele Medicale Sibiene s-au reluat în acest an la Sibiu. Comitetul ştiinţific a fost condus de medicul Paul Jurgen Porr, iar cel de organizare, de medicul Nicolae Grigore.

Paul Jurgen Porr spune că două sunt motivele care au dus la reluarea manifestării. "În primul rând, din păcate după 1989 s-au desfiinţat şi Uniunile Societăţilor de Ştiinţe Medicale, care erau alt for în care, lunar, se întâlneau medicii şi schimbau experienţă, în al doilea rând vroiam să ajungă Sibiul medical mai vizibil şi în afara Sibiului". Manifestările au avut loc vineri şi sâmbâtă, iar la deschiderea lor a fost prezent primarul Klaus Iohannhis. "Este cu certitudine un lucru foarte bun că aţi reluat această tradiţie a Zilelor Medicale Sibiene.

Sunt convins că o comunitate medicală cum este cea sibiană are suficiente teme de discuţie, teme care sunt legate de această activitate", a spus primarul Klaus Iohannis. În cadrul manifestării au fost prezentate aproximativ 100 de lucrări, cele mai multe ale cadrelor medicale sibiene, lor alăturându-li-se colegi de la spitalul Fundeni şi universităţile din Timişoara, Cluj şi Braşov. Tema din acest an a Zilelor Medicale Sibiene a fost cancerul de col. (R.G.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav