Zoom into and broadcast your middle ages ~ Comunicat de presa E-mail
Comunicat Advice students Acum că bătrânul continent s-a unit în diversitate, câţiva tineri europeni se strâng la Sibiu, între 13 şi 20 septembrie, ca să descopere şi să discute despre problemele cu care se confruntă patrimoniul cultural european. “Zoom into and broadcast your middle ages” este un program de schimb intercultural pentru tineri din ţări precum România, Spania, Italia şi Polonia, găzduit în România şi organizat de ADVICE Students, cu sprijinul programului Tineret în Acţiune.

Având ca temă centrală marketingul turistic, evenimentul îşi propune să stabilească o legătură puternică între tinerii europeni, să accentueze spiritul cultural facilitând comunicarea şi cooperarea, să încurajeze cetăţenia activă şi implicarea în mediul cultural.
“Zoom into and broadcast your middle ages” se doreşte a fi o şcoală de vară cu iz medieval, ce îşi invită participanţii să descopere momentele esenţiale din istorie care i-au adus într-o Europă unită, punctând, în acelaşi timp, deosebirile de natură culturală ale ţării de care aparţin.

Aventura din cele 7 zile ale evenimentului le oferă tinerilor europeni workshopuri diversificate, momente de teambuilding şi vizite interesante la monumentele istorice, printre care şi singura cetate medivala din sud-estul Europei, locuită şi astăzi, Sighişoara.

Workshop-urile se vor ţine atât la locaţia evenimentului, Pensiunea Zanzi, din Sibiu, cât şi la Muzeul Astra. Participanţii vor dezbate şi vor analiza situaţia prezentă a monumentelor culturale, vor crea un album-broşură cu cetăţi medievale şi biserici fortificate din cele 4 ţări şi vor crea un scurt metraj, urmat de realizarea unui blazon din materiale textile ce va fi expus la Muzeul Astra. Toate ideile de promovare a valorilor şi vestigiilor medievale găsite vor fi abordate şi dezvoltate în ziua dedicată advertisingului, pentru a fi împărtăşite mai departe şi altor tineri pasionaţi de cultură.

ADVICE Students este o asociaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2002 ce reuneşte tineri revoluţionari care se implică activ spre a-şi transpune pasiunea în proiecte de advertising, marketing sau dezvoltare culturală şi personală.

Pentru mai multe detalii vizitati www.advicestudents.ro
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav