900 de cereri pentru ANL la Medias E-mail
900 de cereri pentru ANL la Medias Medieşenii au depus peste 900 de cereri pentru a prinde o locuinţă în viitoarele blocuri ANL, care sunt construite în cartierul Gura Câmpului. Cele şase blocuri care au început deja să fie ridicate, deşi sunt o investiţie importantă, se dovedesc insuficiente pentru nevoile municipiului.

Primarul Daniel Thellmann a inspectat, luni, lucrările. Primăria urmează să introducă utilităţile şi să realizeze infrastructura rutieră. Fundaţia imobilelor a fost deja construită, iar echipele lucrează,acum, la nivelul parterului. Termenul de execuţie este de trei ani.

„Suntem la jumătatea anului şi consider că este important să vedem care este stadiul lucrărilor. Este vorba de o investiţie deosebită, sunt 6 blocuri cu 128 de unităţi locative, garsoniere şi apartamente cu 2 camere pentru tineri, cu o valoare de peste 30 milioane lei. Înainte de a se finaliza se vor face listele de priorităţi, se vor depune dosarele, se va aproba această listă de către Consiliul Local Mediaş, iar ulterior se va face repartizarea“, a declarat primarul Daniel Thellmann.

Până acum au fost depuse aproximativ 905 de cereri pentru o locuinţă în noile blocuri.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav