Al patrulea elev eliminat la Bac E-mail
Al 4 elev eliminat de la Bac Un al patrulea elev sibian a fost eliminat marţi, 30 iunie, la cea de a doua probă scrisă a bacalaureatului, după ce a fost prins copiind. Acesta nu se va mai putea prezenta la celelalte probe ale examenului.

Este cel de al IV-lea elev eliminat la această sesiune de bacalaureat după ce, la proba scrisă de la Limba şi literatura română, alţi trei elevi au fost eliminaţi. Doi dintre ei pentru că aveau asupra lor fiţuici şi un al treilea pentru că intrase în sala de examen cu telefonul mobil. De asemenea, un alt elev a susţinut proba scrisă la Limba şi literatura română singur deoarece nu a ajuns la timp pentru începerea examenului.
În zilele de 1 şi 2 iulie elevii sibieni vor susţine o probă la alegere din aria curriculară, corespunzătoare specializării, probă scrisă sau practică, respectiv o probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, corespunzătoare specializării, probă scrisă sau practică.

Rezultatele vor fi afişate pe 5 iulie, până la orele 16, urmând ca în intervalul orar 16-20 să aibă loc depunerea contestaţiilor.

În zilele de 7-8 iulie, profesorii vor rezolva contestaţiile, urmând ca adoua zi, pe 9 iulie, să fie afişate rezultatele finale.

Comisia Naţională de Bacalaureat a extras, pentru marţi, varianta cu numerele 48, la Matematică, 21 la Istorie şi 72 la Geografie, din 100 de subiecte pregătite pentru probele scrise. Subiectele sunt publicate pe adresa www.subiecte2009.edu.ro.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav