Aproape un sfert din atestatele de limba germana obtinute de sibieni E-mail
Aproape un sfert din atestatele de limba germana obtinute de sibieni 270 de tineri din liceele sibiene au obţinut, anul acesta, diplome de atestare a competenţelor lingvistice – limba germană (Deutsches Sprachdiplom). Numărul reprezintă mai mult de un sfert din totalul diplomelor acordate la nivel naţional.

România rămâne, conform deputatului FDGR Ovidiu Ganţ, ţara cu cei mai mulţi elevi care primesc acest atestat, dar şi cei mai bine pregătiţi. Peste o mie de tineri au obţinut această diplomă, în 2009. “La şcolile cu un anumit ore de predare a limbii germane, nu neapărat cele de limbă maternă, cum este cazul Colegiului Naţional Brukenthal, elevii dau examen pentru a obţine un atestat de limbă germană. Şi în acest an, România este prima din lume, cu cei mai mulţi elevi testaţi şi cei mai mulţi reuşiţi la acest examen, organizat de Germania în întreaga lume. Atestatul este bun din două motive. Acesta conferă dreptul absolvenţilor de a studia la universităţi din Germania şi Austria, dar este şi un atuu important pe piaţa muncii”, a declarat Ganţ, miercuri, la Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav