Asociatiile de proprietari invitate la primarie pentru reabilitarea termica E-mail
Asociatiile de proprietari invitate la primarie pentru reabilitarea termica Primăria nu mai trimite prin poştă scrisorile de înştiinţare referitoare la înscrierea în programul de reabilitare termică a blocurilor, ci invită asociaţiile de proprietari să vină să şi le ridice singure, începând de joi.

234 de asociaţii de proprietari din Sibiu se încadrează în cerinţele programului pentru reabilitarea termică a blocurilor, construite între anii 1950 şi 1990. Cele interesate sunt aşteptate la sediul primăriei, pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, cu începere din data de 2 iulie, între orele 9 şi 16.

Scrisoarea de înştiinţare indică normele, sursele de finanţare pentru lucrări, modul corect de alcătuire a hotărârii adunării generale a asociaţiei de proprietari şi explică rolul contractului de mandat, care va împuternici primăria să includă respectiva asociaţie în programul local de reabilitare. Adresa este însoţită de două exemplare ale contractului de mandat, semnate în original de primar, modelul de hotărâre a adunării generale a asociaţiei de proprietari şi modelul de cerere care trebuie depusă la primăriepentru înscriere.

„După depunerea cererilor, primăria va parcurge o a treia etapă din program: va întocmi planul local de reabilitare termică, care va fi apoi supus aprobării Consiliului Local”, explică Mirela Gligore, şeful serviciului de presă din cadrul municipalităţii.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav