Controale la supermarketuri E-mail
Controale la supermarketuri 23 de magazine din Sibiu au intrat în colimatorul inspectorilor sanitar-veterinari. Controalele organizate de direcţia sanitar-veterinară s-au soldat cu amenzi contravenţionale în valoare de 54.000 de lei pentru opt supermarketuri şi 10 magazine alimentare, iar alţi agenţi economici au scăpat doar cu avertizări.

“În hipermarket-uri, supermarketuri şi magazine alimentare nu sunt asigurate condiţiile optime de salubritate pentru depozitarea produselor alimentare de origine animală şi non-animală, nu se respectă normelor de igienă a ambalajelor pentru produsele depozitate, nu sunt respectate cerinţele optime la recepţia şi manipularea produselor, iar utilajele frigorifice nu funcţionează corespunzător şi temperatura din aceste spaţii nu este înregistrată zilnic”, a explicat purtătorului de cuvânt DSVSA Sibiu, Penţea Ioan.

Personalul de specialitate din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu (DSVSAS) a controlat peste 20 de hipermarket-uri şi supermarket-uri şi alte 50 de magazine alimentare. Au fost controlate atât starea generală de igienă a unităţii, dacă sunt asigurate condiţiile optime de depozitare a produselor alimentare de origine animală si non-animală, cât şi documentele care atestă provenienţa, cantitatea si calitatea produselor şi etichetarea acestora privind componentele şi valabilitatea lor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav