Fostul decan de la stiinte politice Corvin Lupu dat afara din ULBS E-mail
Fostul decan de la stiinte politice Corvin Lupu dat afara din ULBS Fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Lucian Blaga, prof.dr.univ. Corvin Lupu, a fost dat afară. Acesta a atacat public, în ultimii ani, de mai multe ori, conducerea ULBS, şi a făcut numeroase sesizări organelor de anchetă referitoare la presupuse nereguli săvârşite de actuala conducere. După repetate mustrări şi avertismente, şi câteva procese, Senatul Universităţii a ajuns la capătul răbdării şi a luat decizia să îi desfacă contractul de muncă, pentru denigrarea instituţiei.

Întrunit în şedinţă extraordinară în data de 29 iunie, senatul a luat act de raportul Comisiei de Cercetare a Abaterilor, în privinţa acţiunilor săvârşite de profesorul Lupu. „Constatându-se că s-a încălcat articolul 36 aliniatul 2 al Cartei Universităţii, Senatul Universităţii Lucian Blaga a hotărât desfacerea disciplinară a contractului de muncă al domnului Lupu Corvin pentru importante prejudicii de imagine şi materiale aduse instituţiei”, se arată în comunicatul emis de universitate. Articolul invocat stipulează că „denigrarea, cu rea credinţă, a ULBS sau a organelor sale reprezentative, realizată de către angajaţii universităţii, prin proferarea publică de acuzaţii ori furnizarea de date nereale, dovedite ca atare de organele specializate ale statului, de natură a periclita sau a aduce atingere intereselor legitime ale universităţii se sancţionează cu desfacerea disciplinară a contractului de muncă, cu acordul Senatului ULBS.”

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav