Intoxicati cu ciuperci E-mail
Intoxicati cu ciuperci.png Doi sibieni au ajus la Unitatea Primiri Urgenţe, în noaptea de duminică spre luni, după ce au mâncat ciuperci necomestibile.

Doi sibieni, soţ şi soţie, în vârstă de 67, respectiv 64 de ani, au ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Unitatea primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, după ce au consumat ciuperci necomestibile culese de ei. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Puşcă, cei doi prezentau simptomele unei intoxicaţii acute cu ciuperci necomestibile. „În prezent, starea bărbatului rămâne gravă, acesta se află internat sub supraveghere medicală şi tratament de specialitate în cadrul Compartimentului Anestezie Terapie Intensivă. Starea de sănătate a soţiei este mai bună, femeia rămâne internata în Secţia Clinică Medicală”, a spus Raluca Puşcă.

Medicii recomandă sibienilor să consume numai ciuperci comercializate în magazine.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav