Licitatia pentru centura Mediasului in toamna E-mail
Centura Mediasului Centura ocolitoare a Mediaşului va fi finanţată integral prin Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi bugetul de stat, conform unei hotărâri de guvern adoptată la sfârşitul lunii mai. Primarul Daniel Thellmann crede că licitaţia pentru execuţia acesteia va avea loc în luna septembrie sau octombrie, iar lucrările vor începe imediat după. Termenul de finalizare este 24 de luni.

Centura va avea o lungime de 8,4 km, se va desprinde din Drumul Naţional 14 la ieşirea din comuna Târnava, printr-un sens giratoriu, şi se va întinde până la ieşirea din Mediaş spre Sighişoara. Lucrarea va fi executată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

„Prin hotărârea 648 din 27 mai 2009 a fost modificată o hotărâre anterioară a Guvernului referitoare la finanţarea variantei de ocolire a municipiului Mediaş. În momentul de faţă s-a asigurat finanţarea acestui obiectiv foarte necesar municipiului şi suntem convinşi că după faza de licitaţie a proiectării şi a execuţiei, care va avea loc după estimările noastre în luna septembrie sau octombrie, vom asista foarte curând la începerea lucrărilor. Această investiţie care a avut finanţare numai până la faza de organizare a licitaţiei, prin această hotărâre de guvern este finanţată integral. Este un lucru îmbucurător că facem paşi importanţi spre derularea acestui proiect care va rezolva problema traficului din municipiul nostru“, a declarat primarul Daniel Thellmann.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav