Locuri de munca vacante in judet E-mail
Locuri de munca vacante in judet Sibienii au la dispoziţie aproximativ 370 de locuri de muncă vacante în întreg judeţul. Dintre acestea, cele mai multe sunt la Agnita şi cele mai puţine la Avrig. În municipiul Sibiu, numărul de locuri de muncă libere trece puţin peste 70.

Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS), la sfârşitul lunii iunie, în judeţul Sibiu există 369 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 121 sunt la Agnita, 108 la Mediaş, 73 la Sibiu, 49 la Cisnădie şi doar 18 la Avrig. Există, în continuare cereri pentru ingineri în diferite domenii. La Sibiu, spre exemplu, există posturi vacante pentru ingineri în construcţii civile, industriale si agricole, ingineri de sistem software, inginer electronist, transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic şi inginer producţie. De asemenea, sunt oferite posturi vacante pentru agent de asigurare, agent imobiliar (broker imobiliar), agent securitate, ambalator manual, asistent medical generalist, bucătar, cameristă hotel, confecţioner-asamblor articole din textile, controlor calitate, cosmetician, dulgher restaurator, femeie de serviciu sau fierar betonist.

Numărul de şomeri, în judeţul Sibiu, a trecut peste 10.000, în ultimele două luni, iar rata şomajului a înregistrat valoarea de 5,7 procente.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav