Politia Medias are un sef Rau E-mail
Politia Medias are un sef Rau În prezenţa inspectorului-şef al IPJ Sibiu, Lucian Muntean, miercuri, a avut loc instalarea, în funcţia de comandant al Poliţiei Municipiului Mediaş, a comisarului-şef Dorin Rău. Acesta a câştigat, în urmă cu aproape trei săptămâni, concursul organizat la Bucureşti pentru respectivul portofoliu.

În vârstă de 51 de ani, fostul şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor Sibiu, Dorin Rău, este medieşean de origine şi este considerat de către şefii săi un poliţist cu experienţă în conducere şi un bun cunoscător al zonei de nord a judeţului.

Adjunctul comandantului, comisarul Ion Cimpoieru, este considerat marele perdant al respectivei “competiţii”. Acesta ne-a şi mărturisit de altfel că “ în ultimele luni am dus efectiv în spate instituţia, fiind un om bun la toate.  Fără intervenţia factorului politic sunt convins că aş fi avut cele mai mari şanse să câştig şefia Poliţiei Municipiului Mediaş”.

Funcţie de comandant a devenit vacantă la începutul anului, atunci când comisarul Mircea Cristea a demisionat de la conducerea instituţiei “din motive personale”. Timp de cinci luni, şef interimar al instituţiei a fost comisarul Ion Cimpoieru.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav