Prima Casa incepe la jumatatea lui iulie E-mail
Prima Casa incepe la jumatatea lui iulie Programul guvernamental Prima Casă va intra în funcţiune în a doua jumătate a lunii iulie, anunţă deputatul PD-L Raluca Turcan. 20 de bănci au trimis, până acum, oferte Ministerului Finanţelor Publice, cu o valoare totală de 1,45 miliarde euro.

Sibienii pot accesa, cu un avans maxim de 3000 de euro, un credit de cel mult 60.000 de euro pentru achiziţia unei locuinţe. Acesta se acordă pentru maximum 30 de ani, iar nivelul dobânzii va fi de aproximativ 5 la sută. Sunt eligibili doar sibienii care nu mai deţin nicio locuinţă în proprietate şi nu au în derulare un alt credit ipotecar. Cei care vor să cumpere o locuinţă cu o valoare mai mare de 60.000 de euro, trebuie să susţină singuri diferenţa. “La un asemenea nivel al dobânzii, costul unui credit luat prin programul guvernamental Prima Casă va fi de două ori mai mic decât costul unui credit ipotecar obişnuit luat de la bănci. În plus, pentru cei care doresc să înapoieze creditul înainte de scadenţă, nu se vor percepe comisioane de rambursare anticipată. În momentul în care programul va deveni disponibil, voi pregăti un dosar explicativ la cabinetul meu parlamentar din municipiul Sibiu, strada Fabricii nr. 2, astfel încât orice sibian care doreşte informaţii în detaliu va putea să le obţină”, anunţă deputatul Raluca Turcan.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav