Primaria nu vinde ANL~urile E-mail
Primaria nu vinde Anl-urile Aproximativ 340 de familii din Sibiu, care sperau să îşi cumpere apartamentele construite prin ANL, trebuie să mai aştepte. Consiliul Local a respins în şedinţa de joi, proiectul de hotărâre prin care opt blocuri ar fi trebuit să treacă din proprietatea publică a municipiului Sibiu în cea a statului, pentru a putea fi scoase la vânzare. Dacă chiriile intră acum în buzunarele primăriei, banii scoşi din vânzare s-ar fi dus la Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Consiliul a respins proiectul de hotărâre nr. 30, privind trecerea unor construcţii din proprietatea publică a municipiului Sibiu, în proprietatea publică a statului. Cei 12 consilieri FDGR prezenţi s-au abţinut, iar cei doi PNL au fost împotrivă, proiectul fiind declarat respins. Dacă ar fi fost aprobat, chiriaşii din ANL-urile în cauză ar fi avut posibilitatea să îşi cumpere locuinţele.
Ministerul vrea, consiliul nu

Proiectul de hotărâre a ajuns pe masa consilierilor în urma unei adrese din 14 mai, a ministerului dezvoltării regionale şi locuinţei. Conform acesteia, cele opt blocuri, cu 337 de apartamente, ar fi trebuit să treacă în proprietatea publică a statului. Acestea ar fi rămas în administrarea municipiului Sibiu, care trebuia să se ocupe de vânzarea lor către cei în drept. Banii obţinuţi din vânzare ar fi trebuit să aibă aceeaşi destinaţie, conform raportului, şi anume finalizarea altor locuinţe pentru tineret. Cele opt blocuri ANL au o valoare de inventar de aproximativ 25 de milioane de lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav