Tinerii medieseni campioni la tenis de camp la Jocurile Internationale ale Elevilor E-mail
Tinerii medieseni campioni la tenis de camp la Jocurile Internationale ale Elevilor Cei 17 sportivi medieşeni care au participat, săptămâna trecută, la cea de-a 43-a ediţie a Jocurilor Internaţionale ale Elevilor, desfăşurată la Atena, au înregistrat un bilanţ general de excepţie, potrivit părerii autorităţile locale, cu toate că nu s-au obţinut decât două medalii. Delegaţia sportivilor din Mediaş, însoţită de 3 antrenori, precum şi de viceprimarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu, a revenit marţi acasă cu un titlu de campion la tenis de camp şi cu o medalie de bronz la aceeaşi disciplină, la echipa de dublu.

Sportivul medieşean al competiţiei a fost de departe Ştefan Vinczi, medaliat cu aur la simplu, şi cu bronz, alături de Alexandru Bălin, la dublu.  La atletism, sportivii medieşeni au obţinut rezultate ceva mai modeste, dar totuşi meritorii – având în vedere că au participat circa 2.000 de sportivi din 90 oraşe ale lumii – respectiv un loc 7, prin Anca Bunea, un loc 11, prin Cristian Istrate, un loc 12, prin Flavius Câmpean, un loc 15 prin Marius Vereş şi un loc 18 prin Norbert Kopan.

Participantă şi ea în competiţie, echipa de fotbal a Şcolii Sportive din Mediaş a obţinut doar o remiză, cu Slovenia, şi a înregistrat două înfrângeri, cu Grecia şi Scoţia.

Cu excepţia unei singure ediţii - cea de la San Francisco, în mandatul primarului Teodor Plopeanu - Mediaşul a participat, începând cu anul 1996, la toate ediţiile acestei competiţii rezervate elevilor în vârstă de până la 15 ani. În 1999, în timpul mandatului primarului Dionisie Bucur, municipiul de pe Târnava Mare a fost chiar gazda competiţiei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav