Urmarire ca in filme de la Medias pana la Sibiu E-mail
Urmarire ca in filme de la Medias pana la Sibiu Şase echipaje de poliţie rutieră au „alergat” miercuri seară un şofer indisciplinat care a atras atenţia asupra sa circulând neregulamentar. După o urmărie „ca în filme”, pe o distanţă de aproximativ 50 de kilometri, şoferul a fost prins. Rezultatul a fost pe măsură. Şoferul conducea o maşină furată şi nu avea carnet de conducere.

Tânărul, în vârstă de 24 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a fost urmărit de către poliţişti pe o rază de aproximativ 50 kilometri, pe tronsonul de drum Mediaş–Sibiu şi a fost prins pe raza municipiului Sibiu, la intersecţia străzii Gladiolelor cu strada Râului.

Fusese surprins de poliţiştii din Mediaş conducând pe o stradă cu accesul interzis, fără a avea permis de conducere şi refuzând să oprească la semnalul regulamentar al echipajului de poliţie din Mediaş.  În goana sa, a lovit alte trei maşini din Mediaş şi Sibiu, fără a exista victime.

„Din primele verificări s-a stabilit că autoturismul a fost sustras din incinta firmei la care conducătorul auto este angajat. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu”, a spus agent Adela Negoi, din partea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav