Buget mic E-mail
Buget mic Evident ca suma este mult sub asteptarile primariei care preconiza ca vom avea un buget care depasi cifra de 300 milioane de lei. In raportul atasat proiectului de buget se arata faptul ca banii alocati de stat pentru asistentii persoanelor cu handicap si pentru crese nu vor ajunge pana la sfarsitul acestui an. Bani putini si primeste si Asistenta sociala. Suma fixate de aproximativ 15 milioane de lei.

Pentru drepturile asistentilor persoanelor cu handicap grav sunt alcocate 7,4 milioane in conditiile in care ar fi nevoie de 9, 1 milioane lei. Pentru investitile in infrastructura a fost alcoata suma de 44 milioane de lei. Cu asteti bani vor fi continuate lucrarile incepute anul trecut. Pentru lucrari noi sunt alcocate numai sapte milioane de lei. Iar ele vor fi finantate din creditul BERD pe care Primaria il ca contracta anul acesta. Un buget atat de mic n-a mai avut Sibiul din anul 2006

Data stire: 04.02.2010
Sursa: Antena1 Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav