Masuri impuse de Transgaz E-mail
Masuri impuse de Transgaz Temperaturile la nivel national au fost extrem de scazute in ultimele zile, inregistrand valori cuprinse intre - 18°C si -30°. Tocmai de aceea la Transgaz, in Medias, s-au luat si primele masuri astfel incat sa se acopere necesarul de gaze pentru consumatori.

S-a dispus inchiderea a 5 mari consumatori printre care: Electrocentrale Becuresti, combinatul chimic InterAgro, Azomures si combinatul de la Tulcea. Chiar si in aceste conditii, consumul de gaz pe zi este de 65 de milioane de metri cubi, comparativ cu saptamana trecuta.

 Atunci, chiar daca CET-urile functionau la capacitate maxima, consumul era de 55 de milioane de metri cubi pe zi. Conducerea Transgaz sustine ca a fost afectata partea de optimizare si productia companiilor. Desi gradul de poluare folosind combustibil alternativ creste, aceasta masura se numara printre putinele care ar asigura un consum neafectat al populatiei. Azi dimineata s-a mai primit un milion de metri cubi de gaz.

Data stire: 27.01.2010
Sursa: Antena1 Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav