Scoala Politica de Iarna E-mail
scoala de iarna Tinerii Conservatorii s-au intalnit in acest sfarsit de saptamana la Paltinis in cadrul " Scolii Politice de Iarna ". Dezbaterile conservatorilor s-au axat pe nevoia construirii unei echipe noi in sfera politica romaneasca bazata pe modele noi si valori autentice.Tema centrala a intalnirii a fost " Romania tacuta ", care in opinia tinerilor conservatori, trebuie sa renunte la pasivitate sis a se implice in comunitate pentru ca numai asa se poate face diferenta.

" Romania tacuta " reprezinta parintii care nu mai cred in viitorul copiilor rol, tinerii care se simt chiriasi in propria tara dar si oameni maturi in deplina forta care si-au pierdut increderea in puterile lor. Tinerii Conservatori vor creea profilul liderilor tineri in Partidul Coinservator care sa dea glas acestei Romanii tacute. Conservatorii s-au declarat nemultumiti de clasa politica care ramane indiferenta la problemele tinerilor din societatea romaneasca.

Data stire: 18.01.2010
Sursa: Antena1 Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav