Sibiu Rally Team E-mail
Sibiu rally team Sibiul tureaza motoarele. Pentru prima data dupa 1989 orasul va avea o echipa in Campionatul National de Raliu. Un echipaj de veterani si unul de juniori vor luat startul pe data de 16 aprilie la Brasov in cadrul primei etape. Sibiu Rally Team porneste cu ambitii mari si vor un loc pe podium.

Dan Magos cel care face echipa la veterani cu Serban Tomita spune ca proiectul care a inceput este cu atat mai important cu cat a fost pornit pe timp de criza si ca asteptarile sunt mari din partea tuturor. Chiar daca sunt la inceput finantatorul echipei a transat tinte clare: titlul de campioni la grupa iar la urmatoarele campionate si la general. La Grupa N, Dan magos si Serban Tomita vor alerga pe un Citroen Saxo iar juniorii Mihai Turcu si Rares Tomita au la dispozitie o Honda Civic R.

Data stire: 11.04.2010
Sursa: Antena1 Sibiu .
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav