Vonda Shepard canta la Sibiu E-mail
Vonda Shepard canta la Sibiu Cantareata Vonda Shepard cea care semneaza coloana sonnora a serialului Allu Mc Beal vine la Sibiu. Luna viitoare in 12 februarie intr-un concert extraordinar sustinut la Casa de Cultura a Sindicatelor. Vonda Shepard a inceput sa concerteze si in Europa de Sud Est abia anul trecut. In 2009 la Bucuresti mii de oameni au venit sa o vada si sa o asculte. Asa ca interpreta s-a gandit sa revina in Romania si in acest an.

Va sustine patru concerte in Cluj Sibiu Brasov si Bucuresti Vonda Shepard s-a nascut in 1963 la New York si primele cantece si le-a scris singura, inca din copilarie. La 20 de ani canta cu Rickie Lee Jones in turneu, la voce si pian, iar primul sau album a fost lansat in 1989 si a cunoscut succesul cu hitul „Don’t Cry, Ilene

Data stire: 21.01.2010
Sursa: Antena1 Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav