Prezentare ~ Casa de cultura a Studentilor Sibiu E-mail
Obiective 360° - Divertisment si timp liber
Localizare pe harta
Descriere Obiectiv:
Casa de Cultura a Studentilor din Sibiu s-a înfiintat ca o necesitate de a aduna energiile studentesti si de a crea un liant între studentii din întreaga tara si lume.

În decursul anilor care au trecut de la înfiintarea ei, Casa de Cultura a Studentilor din Sibiu s-a dovedit a fi una din cele mai active institutii ale orasului, distingându-se în actiuni de amploare si calitate.

Casa de Cultura a Studentilor Sibiu este un partener international activ, fiind implicata în forme de cooperare si parteneriat cu mai mult de 30 de organizatii similare din întreaga lume.
Denumire:
Casa de Cultura a Studentilor
Adresa:
Calea Dumbravii , Nr. 34A
Telefon / Fax / mobil:
0269/212.883
0269/211.494
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Website:
www.casastudentilorsibiu.ro
Panorame virtuale realizate Casa de Cultura a Studentilor - Sibiu

Tur virtual: Casa de Cultura a Studentilor Sibiu - Sala Dans Tur virtual: Casa de Cultura a Studentilor Sibiu - Sala Dans


 Evenimente organizate / Noutati obiectiv / Oferte promotionale

Galele Studentesti, 14 – 15 octombrie 2009
Organizator: Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu

Galele Studenţeşti de la Sibiu aflate la prima ediţie, promit a fi un manifest cultural al tinereţii, o descătuşare a energiilor creative, dezvoltarea valorilor autentice din mediul universitar, în principal prin instrumentele politicii culturale, a promovării actului cultural de calitate sub toate formele sale, conceperea şi desfăşurarea de proiecte de cooperare interuniversitare.

Programul Galelor Studenţeşti se va desfăşura în zilele de 14 şi 15 octombrie, cuprinzând diferite manifestări culturale la care vor participa doar formaţii din Sibiu. Astfel vor avea loc spectacole de dans modern, teatru-dans, dans folcloric; jocuri folosite în psihodramă; chestionare de nutriţie alimentară; concerte de muzică dance, rock, medievală, jazz; demonstraţii karate şi tae-bo; spectacole de umor şi teatru.

Festivalul National Studentesc de Dans, 13 – 15 noiembrie 2009
Organizator: Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu

Festivalul Naţional Studenţesc de Dans este gândit ca o competiţie la nivel naţional şi ca un maraton de spectacole oferite de trupe din ţară şi străinătate. Concursul se organizează pe 5 secţiuni (ansambluri, formaţii, grupuri, duete, individual) şi 9 genuri (modern, contemporan, caracter, show revue, clasic, jazz-dance, inedit, show-dans sportiv, dans cu temă impusă).

Juriul, format din specialişti în domeniu şi personalităţi marcante ale culturii româneşti vor puncta originalitatea, compoziţia coregrafică, valoarea interpretativă şi impresia artistică. În afara concursului vor fi prezentate spectacole de dans susţinute de trupele profesioniste de dans.

Proiectul are ca principal scop stimularea comunicării, competitivităţii, creativităţii şi ridicarea nivelului artistic şi interpretativ în domeniul dansului. În cadrul Festivalului de Dans de la Sibiu sunt invitate atât formaţii studenţeşti, de tineret din întreaga ţară, cât şi trupe de dans din Europa.
Comentarii (1)Add Comment
Wow
Scris de Van & man, februarie 26, 2016

Adauga un comentariu
mai mic | mai mare

busy
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav