Prezentare ~ Hotel Restaurant Select Sibiu E-mail
Obiective 360° - Hotel restaurant din Sibiu
Organizare Evenimente Sibiu
Descriere Obiectiv:
SELECT, este un hotel-restaurant din Sibiu, ce isi ofera serviciile atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor.
Hotelul ofera acces rapid atat pentru turistii care tranziteaza Sibiul, dar reprezinta si o locatie perfecta pentru organizarea de evenimente specifice. Hotelul a fost renovat in totalitate recent si a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata sibiana datorita serviciilor impecabile.
Denumire:
Hotel-Restaurant Select
Adresa:
Sos. Alba Iulia nr. 49, Sibiu
Telefon / Fax:
+40 269 243333
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Website: www.hotelselectsibiu.ro
Panorame virtuale realizate  la Hotel Restaurant Select - Sibiu


Tur virtual: Hotel Restaurant Select - Receptie Tur virtual: Hotel Select - Sala Restaurant - 01

Tur virtual: Hotel Restaurant Select - Cazare
Tur virtual: Hotel Select - Sala Restaurant - 02


 Evenimente organizate / Noutati obiectiv / Oferte promotionale

Cele 2 restaurante ale Hotelului Select Sibiu pot reprezenta locatiile ideale pentru organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri aniversare, evenimente private).

Profesionalismul si amabilitatea personalului nostru creaza toate conditiile necesare pentru a avea o ambianta placuta, familiala si de neuitat.
Comentarii (1)Add Comment
Gorgeous Hotel
Scris de Man Van, februarie 04, 2016
Stunning Hotel well done. http://www.bookyourmanwithavan.com/

Adauga un comentariu
mai mic | mai mare

busy
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav