Prezentare Pensiunea Mai E-mail
Obiective 360° - Marginimea Sibiului Localizare pe harta
Descriere Obiectiv:
Pensiunea Mai este situata la 15 km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai inalta statiune din tara (1.484 m). Pensiunea Mai se afla intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel, pe cursul Vaii Ştezii si este clasificata la categoria 5 margarete.
Denumire:
Pensiunea MAI
Adresa:
Rasinari - Curmatura
Telefon / Fax / mobil:
0269 557 269
0269 557 019
0744 866 267
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Website:
www.pensiunea-mai.ro
Panorame virtuale realizate la Pensiunea Mai
 
Exterior-Pensiunea-Mai Piscina-Pensiunea-Mai

Conferinte-Pensiunea-Mai

Club-Pensiunea-Mai

Apartament-Pensiunea-Mai

Restaurant-Pensiunea-Mai

Acomodare-Pensiunea-Mai

Apartament-Pensiunea-Mai


 Evenimente organizate / Noutati obiectiv / Oferte promotionale
La data 1 mai 2009 incepe sezonul cu piscine incalzite la Pensiunea Mai.

Pensiunea MAI opereaza cu tichete de vacanta.
Comentarii (4)Add Comment
Just incredible
Scris de Man and a Van, februarie 12, 2016
smilies/smiley.gif What an amazing pace to stay at, just looks so peaceful. http://www.bookyourmanwithavan.com/
Nu recomand !!!!!
Scris de Rodica, septembrie 01, 2014
Frumos decorata, personal amabil, administratora nediplomata.S-a organizat un eveniment care a bubuit toata noaptea fara a se gandi si la cei cazati si fara sa ii informeze corect.Lipsa de respect!
Poze Iarna
Scris de Denisa Scutea, noiembrie 24, 2009
Este foarte frumos intr-adevar la aceasta pensiune. De ce nu puneti si fotografii de iarna?.. este superb si iarna acolo, oricum din partea mea doar nota 10!
Deosebit !!
Scris de Costel Aldea, mai 26, 2009
Un cadru deosebit in inima naturii. Am fost de 2 ori la Mai (doar iarna din pacate) pana acum insa cu siguranta cand o sa mai ajung in Sibiu, va fi una din destinatiile mele de relaxare. Felicitari!

Adauga un comentariu
mai mic | mai mare

busy
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav