Zilele Cetatii Cisnadie E-mail
Zilele Cetatii Cisnadie Cisnădia va găzdui, în perioada 1-2 august,„Zilele Cetăţii”. Evenimentul se va desfăşura în Biserica-cetate din Cisnădie, pe parcursul a doua zile.

Sub denumirea de "Noaptea Cetăţii", sâmbătă, 1 august, de la ora 20, va avea loc un concert de fanfară, urmat de muzică germană medievală şi o expoziţie cu vederi istorice. De la ora 21.45 va avea loc un nou concert de fanfară, după care Dan Hândorean va realiza un număr de pantomimă.
Organizatori pregătesc, pentru aceeaşi seară, o proiecţie de film în aer liber şi un spectacol de foc susţinut de formaţia „Crispus”. Noaptea se va încheia cu un foc de tabără, în jurul orei 24.

Cea de a doua zi, duminică, 2 august, la „Burgfest”, evenimentele vor începe cu slujba de duminică, la Biserica-cetate. Vor avea loc dansuri săseşti, va fi organizat un concert susţinut de grupul vocal "Silberfaden", iar de la 12.45 va începe un program pentru copii.

„Zilele cetăţii”face parte din programul cultural "Reflecţii", aflat sub patronajul Ambasadei Austriei la Bucureşti şi desfăşurat în colaborare cu Primăria Cisnădie.
Program "Noaptea Cetăţii", 01.08.2009

20:00 Fanfara

20:30 Muzică germană medievală cu "Commedia Nova"

21:15 "Urme"- expoziţie cu vederi istorice

21:45 Fanfara

22:15 Pantomimă, Dan Hândorean

23:00 Proiecţie de film, open air

00:00 Spectacol de foc, Crispus

00:20 Foc de tabără

Program "Burgfest", 02.08.2009

10:00 Slujbă

10:45 Muzică de Hildegard von Bingen cu "Commedia Nova"

12:00 "Urme"- expoziţie de vederi istorice

12:15 Protocol

12:15 Dansuri săseşti

12:45 Grup vocal "Silberfaden"

12:45 Program pentru copii

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav