Suport tehnic, Intrebari frecvente E-mail

• Ce reprezinta o panorama virtuala ?
O panorama virtuala (sferica) este o imagine corect vizibila, din punct de vedere al perspectivei, atunci cand este proiectata pe suprafata interioara a unei sfere. Aceasta permite un unghi de vizualizare orizontal de 360° si vertical de 180°, acoperind intreaga suprafata a sferei. Acest tip de panorame au cel mai mare impact vizual deoarece acopera in intregime spatiul exterior (fata de panoramele cilindrice de exemplu care pot fi considerate partiale din punct de vedere al unghiului de vizualizare).

Panorama virtuala suprinde realitatea inconjuratoare in momentul realizarii fotografiei, oferind utilizatorului posibilitatea de a "naviga" in interiorul acesteia cu ajutorul mouse-ului.


• Ce este un Tur Virtual ?
Un tur virtual reprezinta un ansamblu de minim 2 panorame virtuale ale aceluiasi obiectiv, imbinate prin puncte de legatura (hotspots).


• Ce plugin-uri de vizualizare recomandati ?
Pentru a putea vedea in conditii normale aceste panorame virtuale, trebuie sa aveti instalat doar plugin-ul Adobe Flash, nefiind necesar nici un player extern. Acest plugin este foarte popular si utilizat (acoperind aproximativ 99% din paginile web de pe net: http://www.adobe.com/products/player_census/flashplayer/) si ofera o calitate superioara in navigare.

Daca nu puteti vizualiza panoramele virtuale, va rugam instalati plugin-ul Adobe Flash, apasand click aici .
    

• Intrebari frecvente:
I: Cui se adreseaza aceste panorame virtuale ?
R: exista o variata aplicabilitate : turism, imobiliare, natura, sport, magazine, galerii de arta, constructii, amenajari interioare, locatii culturale si istorice, obiective comerciale etc

I: Sedintele foto sunt aplicate doar pentru panorame virtuale ?
R: Nu, dimpotriva. Produsele fotografice pot fi utilizate si in alte scopuri publicitare: fotografie panoramica, prezentari multimedia, business card-uri, prezentari pe e-Mail, site-uri web, precum si toata gama de articole publicitare (flyere, brosuri, cataloage etc).

I: Ce alte servicii complementare puteti oferi ?
R: Pentru a intregi suportul de promovare, putem oferi doua tipuri de servicii complementare:

  • Servicii WEB: design web profesional, aplicatii web interactive, consultanta IT, prezentari multimedia, design publicitar, branding, print, e-mail marketing, gazduire si promovare web.
  • Servicii FOTO: fotografie pentru reclama, postere, calendare, reviste, fotografie pentru webdesign, portret, eveniment, produs, fotografie publicitara: pentru dimensiuni mari (bannere), fotografie HDR, artistica, fotografie panoramica, proiectii panoramice desfasurate, tururi virtuale.

Pentru a solicita informatii suplimentare ce nu se regasesc mai sus, puteti trimite mesajul dvs. pe Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav