slideshow_prototype.png
Ce reprezinta Sibiu360 E-mail
Proiectul Sibiu360 reprezinta un modern si elegant concept de promovare a obiectivelor din Sibiu, prin intermediul tehnologiei tururilor panoramice 360 si este dezvoltat de firma Media Serv SRL.

Acest proiect este realizat din dorinta de a aduce un plus de imagine obiectivelor promovate, dar mai ales de a spori prin interactivitate suportul de promovare online, de a crea senzatii vizuale unice pentru vizitatori oferindu-le acestora o experienta interactiva de neuitat.

Proiectul se doreste a fi un ghid virtual al obiectivelor din Sibiu si va fi in permanenta alimentat cu informatii, imagini si tururi virtuale din Sibiu, incercand pe cat posibil sa ramana permanent conectat la realitatea din jurul nostru.

In acest portal exista si alte module interactive (ghid online al firmelor din sibiu, harta panoramica interactiva, sectiuni de informare, galerii foto precum si altele), rolul acestora fiind de a intregi suportul informativ al proiectului si nivelul de adresabilitate dar si de a transforma acest portal intr-un veritabil instrument activ de promovare.

Cui se adreseaza ?
Proiectul Sibiu360 are o mare adresabilitate, acesta putand fii adaptat pentru nenumarate domenii (turism, imobiliare, constructii, afaceri, comert etc) si accesat de toti cei interesati de plimbarile virtuale, in locatii din Sibiu, fie ei turisti sau oameni de afaceri, oferindu-le acestora o perspectiva interactiva asupra locatiilor reale.

Cu ajutorul portalului Sibiu360 se poate interactiona direct cu Sibiul prin intermediul fotografiei imersive de tip panoramic si se pot surprinde valorile culturale, istorice, turistice, descoperindu-le frumusetea intr-un mediu virtual interactiv.

Avantaje si beneficii oferite
Tehnologia imaginilor panoramice detaseaza vizitatorii de clasicele imagini statice, oferind suplimentar multiple beneficii dar mai ales asigurand castigul de credibilitate si transparenta al obiectivului promovat.

Printre cele mai importante avantaje de care puteti beneficia alegand unul din pachetele noastre publicitare:
      - prezentare obiectiv intr-un mod vizual deosebit
      - experienta interactiv - vizuala de neuitat
      - o mai buna perceptie asupra serviciilor promovate (castigate prin transparenta)
      - prin promovarea oferita de Sibiu360 va puteti transforma vizitatorii in clienti.
      - minimizarea costurilor de promovare
      - fotografiile panoramice pot fi reutilizate in alte scopuri publicitare

 
Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav