Imagine Panoramica ~ Piata Mare a Sibiului noaptea

Imagine Panoramica - Piata Mare a Sibiului noaptea
Fotografie panoramica cu Piata Mare din Sibiu, in "ora albastra"

Comentarii (5)Add Comment
Panoramic view lovely
Scris de manwithavan, februarie 29, 2016
multumesc romania!
Scris de nena, septembrie 09, 2011
mam indragostit in romania!traiesc in italia ( chiar daca sunt ro) dar cum ma simt de bine in romania cred nu mas simti in alta parte a lumii. multumesc
Rezolutie fotografii panoramice
Scris de Sibiu360, iunie 27, 2009
Multumim pentru observatie. Imaginile au fost publicate in acest format din ratiuni de copyright. Totusi cred ca aici putem face un compromis si le vom oferi la o dimensiune mai mare in cateva zile.
Rezolutie fotografii
Scris de Radu, iunie 27, 2009
de ce nu o publicati cu o rezolutie acceptabila?
cine apreciaza asemenea poze nu vrea sa le vada in "icoane"...
Panorama piata mare
Scris de Bulbucan Liviu, mai 11, 2009
Fromoasa poza... imi place aici in sibiu f mult! smilies/cool.gif

Adauga un comentariu
mai mic | mai mare

busy
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav