19 posturi vor fi reduse la Prefectura judetului E-mail
19 posturi 19 persoane vor fi disponibilizate, în zilele următoare, de la Prefectura judeţului Sibiu, în urma unui ordin de ministru de la sfârşitul lunii august. Numărul de angajaţi ai instituţiei va fi, astfel, redus de la 63 la 44.

Reprezentanţii Prefecturii Sibiu au anuţat, în urmă cu puţin timp, disponibilizarea a 19 angajaţi, în baza unui ordin de ministru. „Regret că eu sunt acela căruia îi revine sarcina de a pune în aplicare, la instituţia noastră, această fază a procesului de restructurare a administraţiei publice", a declarat prefectul Constantin Trihenea (foto), potrivit unui comunicat trimis presei miercuri, 8 septembrie.

Porivit prefectului, iniţial, restructurarea a vizat doar reducerea cu 25 la sută a salariilor, însă un nou ordin al Ministerul Adminsitraţiei şi Internelor (MAI) anunţă reducerea posturilor din instituţie de la 63 la 44.

În situaţia în care se va reduce o funcţie publică, iar numărul funcţionarilor - cu atribuţii de serviciu similare, într-un compartiment de lucru - este mai mare decât numărul de posturi, aceste posturi vor fi ocupate prin examene interne, precizează reprezentanţii instituţiei judeţene.

În ce priveşte serviciile publice pentru eliberarea paşapoartelor şi cel de permise de conducere şi înmatriculare autovehicule, acestea vor intra în eventualele proceduri de reorganizare aflate în competenţele direcţiilor de specialitate din MAI.

Restructurarea de personal, din instituţie, va dura până spre finalul lunii octombrie a acestui an, timp în care vor fi organizate examene, vor fi depuse contestaţii şi vor fi emise preavize de 30 de zile calendaristice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav