195 de mii, cel mai scump cabinet medical E-mail
195 mii Cel mai scump cabinet medical din Sibiu a fost vândut de administraţia locală cu 195 de mii de lei.

În acelaşi timp, cel mai ieftin a costat circa 41 de mii de lei. Din cele 46 de cabinete medicale care pot fi vândute medicilor de familie ce îşi desfăşoară activitatea în ele, pentru 29 au fost deja încheiate contracte de vânzare-cumpărare. În aceste cabinete îşi desfăşoară activitatea 43 de medici şi sunt situate pe străzile Sălajului şi Nicolae Iorga. Deasemenea, alte şase cabinete de pe străzile Vasile Aron, Prometeu, Ţiglari şi Calea Poplăcii au fost încheiate procesele verbale de negociere. „Preţurile de vânzare a spaţiilor obţinute în urma negocierilor directe de până acum variază între 41.000 de lei şi 195.000 de lei, în funcţie de zona şi suprafaţa spaţiului în cauză.

Negocierile au avut ca pornire preţurile stabilite pe baza indicatorilor de piaţă, prin rapoartele de evaluare întocmite de un expert evaluator autorizat, contractat de Primăria Sibiu prin licitaţie publică, conform prevederilor O.U.G nr. 68/2008. Valoarea totală a spaţiilor medicale vândute până la această dată este de 2.273.000 lei”, se arată într-un comunicat al primăriei Sibiu. Medicii au avut posibilitatea să plătească integral sau în rate, eşalonarea fiind stabilită în procesul verbal de negociere. În ultimele şedinţe vor fi vândute alte 11 cabinete din cartierul Vasile Aron şi de pe strada Nicolae Iorga.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav