39 milioane de lei pentru apa din Agnita si Dumbraveni E-mail
39 mil pentru apa Asociaţia Apa Târnavei Mari pune la dispoziţie 40 de milioane de lei, inclusiv TVA, pentru angajarea unei firme care să reabiliteze şi să extindă reţelele de apă şi de canalizare din oraşele Agnita şi Dumbrăveni.

Firma sau firmele care vor utiliza aceşti bani au la dispoziţie 36 de luni de la data atribuirii contractului pentru a proiecta şi executa lucrările necesare. În Dumbrăveni se va executa reabilitarea reţelei de apă pe lungimea de 1317 m, iar în Agnita reţeaua de apă se va reabilita pe lungimea de 6969 m. Totodată se vor reabilita şi cele două depozite de apă potabilă ale oraşelor, cel de 1.500 de mc din Dumbrăveni şi cel de 2.500 de mc din Agnita.

Reţelele de canalizare menajeră vor fi reabilitate şi extinse pe o lungime de 12,1 km, iar în Agnita pe o lungime de 11,9 km. În Agnita se va construi şi o staţie de pompare a apei uzate, iar în ambele localităţi suprafeţele carosabile şi trotuarele vor trebui refăcută după executarea lucrărilor. Firmele vor fi angajate pentru aceste lucrări în urma licitaţiei lansată de Asociaţia Apa Târnavei Mari. Ofertele depuse în cadrul acestei licitaţii vor fi deschise pe 22 februarie 2010.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav