7 medalii pentru inotatorii sibieni E-mail
7 medalii Tinerii înotători de la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu au încheiat cu bine anul 2009. La Campionatele Naţionale desfăşurate la Bacău, în perioada 17-20 decembrie, sportivii de la CSŞ au luat 7 medalii. Ştafeta de băieţi (13 ani) 4x100 m liber, formată din Bogdan Morariu, Casian Dan, Ştefan Cotenescu şi Stelian Morariu, s-a clasat pe primul loc. Un "argint" a cucerit ştafeta masculină de 4x100 m mixt, alcătuită din Bogdan Morariu, Andrei Roman, Ştefan Cotenescu şi Stelian Morariu.

Celelalte 5 medalii, toate de bronz, au fost obţinute Stelian Morariu (13 ani, 100 m fluture), Andrei Roman (13 ani, 100 m bras), Andreea Olariu (12 ani, 100 m spate), ştafeta de 4x100 m liber, băieţi, 13 ani, şi ştafeta feminină de 4x100 m mixt (Andreea Olariu, Oana Roman, Ana Neaga, Ioana Văduvescu).

În plus, sibienii au avut alte câteva clasări în imediata vecinătate a podiumului. Stelian Morariu a terminat pe 4 probele de 50 şi 100 m liber. La fel, Andreea Olariu la 200 m spate şi Andrei Cucerzan la 200 m spate (15 ani).

În urma acestor rezultate, echipa sibiană s-a clasat pe locul 6 în clasamentul pe medalii, din 33 de cluburi participante, iar într-un clasament al băieţilor, CSŞ Sibiu a terminat pe 2. Înotătorii sibieni sunt pregătiţi de prof. Anca Miclăuş, Ion Miclăuş şi Horia Lucaciu.

"Anul 2009 a fost unul foarte bun pentru sportivii noştri. Am reuşit să adunăm un număr de 35 de medalii la Campionatele Naţionale de copii şi juniori. Sperăm ca 2010 să fie un an şi mai bun", a afirmat prof. Anca Miclăuş

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav