71 de milioane de lei E-mail
reabilitare statie de epurare Hochtief Construction AG, din Essen, Germania, a fost desemnată câştigătoarea lucrărilor de modernizare a staţiei de epurare a apei uzate din municipiul Mediaş.

Oferta germanilor a fost desemnată drept câştigătoare din cele zece primite. Înaintea licitaţiei, valoarea lucrărilor a fost aproximată la 78,26 de milioane de lei, inclusiv TVA. Nemţii au câştigat licitaţia ofertând 71,2 milioane de lei, inclusiv TVA. Din această sumă, vor putea fi subcontractate lucrări în valoare de 17,64 milioane de lei. Pentru aceşti bani, firma germană va trebui să proiecteze, dar să şi execute lucrările de modernizare a staţiei de epurare a apelor uzate. Printre lucrările necesare se numără şi executarea instalaţiilor necesare pentru tratarea nămolului rezultat, dar şi valorificarea biogazului rezultat.


La Sibiu, în urma reabilitării staţiei de epurare, biogazul rezultat din tratarea nămolurilor este folosit pentru producerea de energie electrică necesară funcţionării staţiei de epurare. Firma Hochtief Construction AG execută acelaşi tip de lucrări şi pentru oraşul Slatina.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav