8000 de ciocane pentru primii cumparatori la OBI Sibiu E-mail
obi sibiuMagazinul OBI, retailer de produse de bricolaj, situat la ieşirea din Sibiu spre Şura Mare, se deschide publicului joi, 26 august, de la ora 8:30. Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 10.000 metri pătraţi şi oferă spre vânzare zeci de mii de produse penru decorarea casei şi a grădinii. Obi Sibiu este a şasea locaţie deschisă în ţară.

Deschiderea oficială a magazinului a avut loc miercuri, 25 august. Printre invitaţi la eveniment au fost prezenţi şi primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, care a salutat iniţiativa deschiderii unui asemenea magazin în Sibiu, în perioada crizei şi a vorbit despre posibilitatea dezvoltării zonei într-un nou centru comercial. „Această deschidere a magazinului OBI din Sibiu arată că locaţia economică Sibiu nu este numai atractivă şi solidă, ci prezintă şi garanţii pentru viitor.

Doresc acestei locaţii mulţi cumpărători mulţumiţi şi nu spun acest lucru total dezinteresat, pentru că, în calitate de primar, recunosc că cel mai mult îmi place să deschid locaţii care plătesc şi impozit la primăria Sibiului şi din acest punct de vedere, sunt mulţumit că avem această locaţie care are şanse să se dezvolte într-un centru comercial foarte bun. Este o zonă de dezvoltare exterm de importantă şi cu foarte multe şanse pentru Sibiu", a declarat primarul Klaus Iohannis.

La deschidere a fost prezent şi prefectul judeţului Sibiu, Constantin Trihenea, care a saluat, de asemenea, iniţiativa deschiderii unui astfel de magazin în Sibiu.

Au mai participat Andras Ranky, director Achiziţii Obi România, reprezentanţi ai conducerii OBI România şi ai Ambasadei Germaniei în România.

De asemeneam, a fost prezent ÎPS Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, care a oficiat o slujbă de sfinţire a locaţiei.

Magazinul din Sibiu este al şaselea de pe piaţa din România, dupa Oradea, Bucureşti, Arad, Piteşti şi Ploieşti. Are aproximativ 10.000 metri pătraţi, aproximativ 120 de angajaţi şi beneficiază de 400 locuri de parcare. Magazinul pune la dispoziţia consumatorilor o gamă extinsă de articole de bricolaj, tehnică, materiale de construcţii, decoraţiuni interioare, articole de gradinărit şi produse de întreţinere şi renovare a locuinţei.

Reprezentanţii magazinului anunţă promoţii lunare, iar pentru deschidere, aproximativ 8000 de ciocane pentru primii cumpărători.

Investiţia este estimată la aproximativ cinci milioane de euro.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav