Agnita isi reface intregul centrul E-mail
agnita isi reface centrul Întreaga arteră principală a orașului Agnita va fi săpată și înlocuită.

Administrația locală a lansat licitația cu cea mai mare valoare estimată, până acum, pentru o lucrare publică în orașul de pe Valea Hârtibiaciului – peste 22,7 de milioane de lei, inclusiv TVA.

Licitația pentru reabilitarea și modernizarea arterei principale a orașului Agnita are în vedere schimbarea totală a centrului localității, lucrările vizând inclusiv rețelele de apă și canal din corpul drumului. În plus, pe lângă regândirea sistemului de circulație, a parcărilor și a sistemului de marcare rutieră, centrul Agnitei va fi prevăzut cu piste pentru biciclete, separate de trotuare și de partea carosabilă destinată mașinilor.

Lucrările vor dura 18 luni de la data atribuirii contractului. Valoarea estimată a acestuia este de 19,109 milioane de lei fără TVA. Licitația pentru atribuirea contractului de lucrări a fost lansată pe 4 martie, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 31 martie 2010.

Criteriile de selecție a ofertei câștigătoare sunt în număr de șase. Prețul ofertei are cea mai mare pondere, 52,5%, urmată de ”durata medie a unui conflict de trafic” (16,5%) și de programul calității propus în ofertă (10,5%). Garanția tehnică a lucrărilor va conta în pnctajul final în proporție de 9,5%, termenul de realizare a lucrării în proporție de 4,5%, în timp ce pentru ”egalitatea de șanse”, organizatorii licitației au alocat 6,5% din punctajul final.

Fondurile necesare lucrărilor de reabilitare a centrului Agnitei sunt asigurate prin Programul Operațional Regional, Axa prioritara 2, Domeniul Major de Interventie 2.1 și bugetul local. Contractul de finanțare a fost semnat în septembrie anul trecut.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav