AJOFM Sibiu elibereaza carnetele de munca de la 1 februarie E-mail
AJOFM Sibiu elibereaza carnetele de munca Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu anunţă eliberarea carnetelor de muncă începând din 1 februarie, pe baza unui prioces verbal şi a unei liste întocmite în prealabil.

Carnetele de muncă ale persoanelor beneficiare de indemnizaţie de şomaj, aflate la AJOFM Sibiu, vor fi predate începand cu data de 1 februarie titularilor, pe bază de proces-verbal, la momentul prezentării acestora la sediul agenţiei în vederea acordării vizei lunare, conform programării.


"Persoanele care au fost în evidenţa AJOFM Sibiu şi care nu şi-au ridicat carnetele de muncă, sunt rugate să se prezinte în cel mai scurt timp la sediul instituţiei de pe strada Morilor, nr. 51 A, între orele 14- 16, la arhiva instituţiei, pentru preluarea acestora de către titulari", transmit reprezentanţii instituţiei într-un comunicat.

Pentru ridicarea carnetului de muncă, titularii trebuie să prezinte actul de identitate şi carnetul de evidenţă somaj.

Potrivit noilor prevederi, până la data de 31 decembrie 2010 vechimea în muncă va fi stabilită conform înscrisurilor existente în carnetul de muncă, după această dată nu vor mai fi completate, iar vechimea în muncă, meserie şi în specialitate se va dovedi cu ajutorul documentelor eliberate de angajator.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav