Ajutor pentru a ajunge la scoala E-mail
ajutor pentru a ajunge la scoala 39 de copii din Viile Sibiului, cu o situaţie financiară dificilă, vor beneficia de transport gratuit pe autobuzul local numărul 7, dacă membrii Consiliului Local vor aproba proiectul de hotătâre.

39 de copii din Viile Sibiului vor ajunge mult mai uşor la şcolile unde învaţă dacă consilierii locali vor aproba proiectul de hotărâre ce prevede acordarea de gratuitate în ceea ce priveşte transportul acestora cu autobuzul local numărul 7, de la Viile Sibiului, către unităţile şcolare din municipiu.

Potrivit anexei proiectului ce se va afla pe masa consilierilor în şedinţa de joi, 24 august, cei 39 de copii provin din familii cu o situaţie financiară destul de dificilă, care nu le-ar fi permis deplasarea la şcoală în fiecare zi. Copiii învaţă la şcolile cu numărul 12, 13 , 18 şi la Liceul de Artă şi au vârste cuprindse între 7 şi 14 ani.

Tot în şedinţa de joi consilierii vor aproba un proiect de lege care prevede modificarea programului autobuzelor loacle din data de 14 septembrie, ca urmare a începerii cursurilor noului an şcolar.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav