Al doilea caz de gripa porcina E-mail
al 2 caz de gripa porcina A fost confirmat al doilea caz de gripă porcină la Sibiu. Centrul pentru prevenirea şi controlul bolilor transmisibile din Bucureşti, a confirmat existenţa virusului AH1N1, în probele trimise de la Sibiu, recoltate de la un băieţel de 11 ani, venit din Anglia, în vacanţă la bunici.

"Pacientul a fost prezentat medicilor şi a fost internat cu suspiciunea de îmbolnăvire cu noua gripă. Joi, probele au fost trimise spre analiză la Bucureşti, fiind identificaţi şi contacţii din familie, respectiv patru adulţi şi doi copii. De asemenea, medicii de familie au fost instruiţi cu atribuţiile ce le revin, în conformitate cu reglementările Ministerului Sănătăţii", explică Dorin Teodorescu, purtător de cuvânt al prefecturii.

Copilul este internat la secţia de boli infecţioase a Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu, unde este supus tratamentului specific anti-viral.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav