Al zecelea caz de gripa noua confirmat la Sibiu E-mail
al 10 caz de gripa * Este vorba despre un bărbat de 31 de ani *

Bărbatul este sibian şi a luat gripa de la o persoană din Bucureşti, de asemenea confirmată cu AH1N1. Sibianul este internat la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde primeşte tratament de specialitate. Numărul cazurilor confirmate de gripă nouă în judeţul Sibiu a ajuns astfel la 10, unul dintre ele fiind al unui copil de 6 ani şi 11 luni.

Se cumpără măşti de protecţie şi halate

Peste 5 miliarde de lei vechi a primit judeţul Sibiu de la Ministerul Sănătăţii, pentru a se achiziţiona în principal echipamente de protecţie, respectiv măşti şi halate, pentru toţi cei care lucrează în unităţile sanitare. 316.000 din totalul celor 509.000 de lei vor fi folosiţi pentru a cumpăra echipamente de protecţie, 163.000 de lei vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea de dezinfectanţi iar 30.000 sunt pentru cheltuieli cum ar fi transportul probelor de la Sibiu la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav