Aproape 700 de locuri la master E-mail
Aproape 700 de locuri Studenţii care doresc să urmeze cursuri de specializare la unul dintre domeniile facultăţilor Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu se mai pot înscrie până la sfârşitul acestei săptămâni. Aceasta este data la care se încheie perioada de depunere a dosarelor pentru înscrierile la master. Din datele oferite de ULB Sibiu, cele mai multe locuri sunt cu taxă.

Potrivit datelor oferite de ULB Sibiu la începutul săptămţnii trecute, Facultatea de Jurnalistică oferă, pentru sesiunea din toamnă, pentru master în sistem Bologna (cei care au terminat trei ani de studii universitare) 68 de locuri, pentru trei specializări, dintre care un singur loc fără taxă. Viitorii masteranzi vor trebui să plătească 100 taxă de admitere şi alţi 2100 de lei pe an, taxa de şcolarizare. Pentru cei care au absolvit patru ani, Facultatea de Jurnalistică oferă 60 de locuri, pentru două specializări, fără niciun loc la buget.

La Facultatea de Istorie, înscrierile au loc până pe 12 septembrie şi reprezentanţii facultăţii pun la dispoziţia celor interesaţi 67 de locuri pentru studii de master. Dintre acestea, 53 dintre ele, toate cu taxă, sunt în domeniul „Istorie”, iar restul de 14, dintre care două la fără taxă, pentru domeniul „Arte plastice”. Absolvenţii vor plăti 100 de lei taxa de admitere şi 1800 de lei taxa de şcolarizare pentru specializătile din domeniul „Istorie” şi 2500 de lei pentru specializătile din domeniul Artelor plastice.

Cei care optează pentru urmarea cursurilor de master la Facultatea de Litere şi Arte vor avea de ales dintre 275 de locuri, anunţate la începutul sesiunii de înscrieri din această toamnă, pentru absolvenţii învăţământului în sistem Bologna. Dintre acestea, 45 sunt la buget. Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar pentru şcolarizare, viitorii masteranzi vor plăti 2000 de lei pe ani. Pentru studii postuniversitare de master, facultatea mai oferă încă 80 de locuri cu taxă, taxa anuală de şcolarizare fiind de 2000 de lei.

Facultatea cu cea mai întinsă perioadă de înscrieri este cea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, unde studenţii mai pot depune dosarele până la sfârşitul lunii septembrie. Pentru absolvenţii in sistemul Bologna, facultatea anunţă 51 de locuri cu taxă, iar pentru studii postuniversitare, alte 28 de locuri cu taxă. Alte 83 de locuri cu taxă, pentru master Bologna, oferă Facultatea de Ştiinţe Economice. Taxa de înscriere este aceeaşi, 100 de lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav