Avem somaj de peste 7 la suta E-mail
Avem somaj Rata şomajului înregistrată în octombrie, la nivelul judeţului Sibiu, este de 7,6 la sută, cu 0,1 la sută mai mult ca în luna naterioară.

La sfârşitul lunii octombrie 2009 erau înscrişi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu 14.124 şomeri, din care 6.261 femei. Faţă de septembrie, numărul şomerilor a crescut cu 277 persoane. Potrivit datelor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în oraşul Sibiu sunt înregistraţi 6.681 de şomeri, la ALOFM Mediaş, 4.082, la Unitatea Locală Avrig, 967, la Unitatea Locală Agnita, 1.132, la Unitatea Locală Dumbrăveni, 672 şi la Unitatea Locală Cisnădie, 590 șomeri înregistrați.

"Din punctul de vedere al repartizării pe categorii socio-profesionale datele statistice indică un număr de 9.772 muncitori, 3.129 persoane cu studii medii şi 1.223 persoane cu studii superioare. Din totalul şomerilor 9.946 sunt beneficiari de indemnizaţii şi 4.178 sunt şomeri neindemnizaţi, iar din punctul de vedere al grupelor de vârstă cele mai multe persoane (3.784) au între 30-40 ani, în timp ce cei mai puțini șomeri (806) sunt în categoria de vârstă peste 55 ani; de asemenea, din punct de vedere al mediului de proveniență 8.330 aparțin mediului urban în timp ce 5.794 provin din mediul rural", arată un comunicat al AJOFM Sibiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav